Plata si transportul

Plata

Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:

- la livrare (ramburs la primirea coletului)

Veti preda curierului care va livreaza marfa comandata, suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

- transfer bancar:

Dupa finalizarea comenzii veti primi pe e-mail factura proforma pentru efectuarea platii . Livrarea produselor se va face doar dupa primirea unei copii a ordinului de plata pe adresa de e-mail: office@toysforkids.ro.

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L.

Cont lei: RO15INGB0000999906952922 deschis la ING Bank Bacau (sucursala Orizont).

 - plata online cu card banncar

Pentru plata online cu cardul bancar, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru verificarea disponibilitatii produsului/produselor.

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

 

Transport

Livram oriunde in tara prin firmele de curierat rapid Sameday. Tarif unic de transport in orice localitate din Romania 19 RON* (*localitate in care exista sediu Sameday). Comenzile de minim 400 RON beneficiaza de transport gratuit* (*localitate in care exista sediu Sameday). In localitatile in care nu exista sediu Sameday, costul transportului va fi comunicat ulterior, telefonic de catre reprezentantul de vanzari. Comanda va fi livrata in termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale.

In cazul produselor de mobilier costul transportului va fi comunicat ulterior de catre un reprezentant de vanzari.