Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L., colectam, stocam si utilizam datele dumneavoastra personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru https://www.toysforkids.ro de unde obtinem sau colectam datele dumneavoastra.

Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica din data de 25.05.2018.

Conform cerintelor Regulamentului General Privind Datele Personale (GDPR) si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L. prin site-ul https://www.toysforkids.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o altă persoana.

Detaliile noastre:

S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L. cu sediul in Bacau, str. Panselelor, Nr. 8, Sc. A, Ap. 6, reprezinta operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal, va rugam, sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa de e-mail: office@toysforkids.ro

Ce informatii colectam cand vizitati site-ul nostru?

Informatii despre log-ul serverului Web.

Utilizarea informatiilor din log-urile serverului website-ului in scopuri de securitate IT. 

Noi nu colectam si stocam log-urile serverului. 

Ce informatii colectam?

-numele si prenumele dumneavoastra / denumirea societatii (adresa sediului social, cod unic de identificare fiscala, numar de inregistrare la Registrul Comertului, cont IBAN);

-adresa de e-mail;

-adresa de livrare/facturare;

-numar de telefon;

-IP-ul

Cum colectam sau obtinem informatii despre dumneavoastra?

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care ne contacteaza prin urmatoarele metode:

E-mail

Cand trimiteti un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru, colectam adresa dumneavoastra de e-mail si orice alte informatii pe care le furnizati in acel e-mail (cum ar fi numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon, si informatiile continute in orice bloc de semnatura din e-mail).

Temeiul juridic pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Este necesar pentru efectuarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dumneavoastra. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara efectuarea unui contract: In cazul in care mesajul dumneavoastra vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dumneavoastra inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dumneavoastra pentru a face acest lucru).

Formular de contact

Cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam numele, numarul de telefon si adresa de email. De asemenea, colectam orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de contact.

Daca nu furnizati informatiile obligatorii cerute de formularul de contact, nu veti putea trimite formularul de contact si nu vom primi solicitarea dumneavoastra.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Este necesar pentru efectuarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dumneavoastra (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara efectuarea unui contract: In cazul in care mesajul dumneavoastra vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dumneavoastra inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dumneavoastra pentru a face acest lucru).

Telefon

Cand ne contactati prin telefon, colectam numarul dumneavoastra de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.

Noi nu inregistram apelurile telefonice.

Temeiul legal pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dumneavoastra. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara efectuarea unui contract: In cazul in care mesajul dumneavoastra vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dumneavoastra inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dumneavoastra pentru a face acest lucru).

Transferul si stocarea informatiilor dumneavoastra

Informatiile despre apelul dumneavoastra, cum ar fi numarul dumneavoastra de telefon, data si ora apelului dumneavoastra, sunt prelucrate de catre furnizorii nostri de servicii telefonice. Politica de confidentialitate este disponibila pe site-ul oficial al acestora.

Posta

Daca ne contactati prin posta, vom colecta toate informatiile pe care ni le furnizati in orice comunicari postale pe care ni le trimiteti.

Temeiul legal pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)

Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.

Temeiul legal pentru prelucrare: Este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dumneavoastra (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara efectuarea unui contract: In cazul in care mesajul dumneavoastra vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dumneavoastra inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de ex.: furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dumneavoastra pentru a face acest lucru).

Cum utilizam datele dumneavoastra?

Pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe site-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pentru a analiza utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru

Prin completarea datelor dumneavoastra va exprimati acordul expres si neechivoc ca orice date cu caracter personal, cuprinse in formularul de Creare cont si/sau de Comanda de pe site-ul https://www.toysforkids.ro, sa fie folosite de S.C. BABYMAR ONLINE S.R.L. in scopul procesarii si onorarii comenzilor.

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare online a clientilor/comenzilor si in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului. De asemenea, va vom contacta in aceste scopuri prin: e-mail, SMS sau telefon.

Informatii colectate sau obtinute de la terti

Informatii primite de la terti: In general, noi nu primim informatii despre dumneavoastra . de la terti. Daca primim din greseala informatii despre dumneavoastra . de la o parte terta si / sau nu avem o baza legala pentru prelucrarea acestor informatii, vom sterge informatiile dumneavoastra.

Dezvaluirea si utilizarea suplimentara a datelor dumneavoastra

Dezvaluirea informatiilor dumneavoastra furnizorilor de servicii:

Utilizam o serie de terti pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta sa ne desfasuram afacerea si care proceseaza informatiile dumneavoastra . pentru noi in numele nostru. Acestia sunt:

- furnizori de servicii de telefonie;

- furnizori de servicii pentru hosting;

- furnizori de servicii web;

- furnizori de servicii de curierat;

- furnizori de produse

Asiguram prin reglementari contractuale, ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor, chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate intr-o tara in care se utilizeaza in mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor si pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

In scopul functionarii programului "Magazin de incredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre Compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Naspers OCS Hungary Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Naspers OCS Hungary Kft. va respecta confidentialitatea datelor si informatiilor confidentiale ale vizitatorilor, utilizatorilor inregistrati si partenerilor sai. Naspers OCS Hungary Kft. nu transmite tertilor datele vizitatorilor, utilizatorilor inregistrati, partenerilor sai fara acordul prealabil al acestora.

Furnizorii nostri de servicii sunt localizati in Romania si Ungaria.

Informatiile dumneavoastravor fi partajate cu acesti furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent daca aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare prduse de la noi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interesul legitim bazat pe: In cazul in care partajam informatiile dumneavoastra cu acesti terti intr-un alt context decat in cazul in care este necesar pentru a efectua un contract (sau in urma solicitarii dumneavoastra de a face acest lucru), va vom partaja informatiile cu astfel de terte parti pentru a ne permite sa ne conducem si sa gestionam eficient afacerea.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Wste necesar pentru efectuarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dumneavoastra de a incheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesar realizarea unui contract: Este posibil sa partajam informatii cu furnizorii nostri de servicii pentru a ne permite sa ne indeplinim obligatiile care decurg din contractul respectiv sau sa luam masurile pe care le-ati solicitat inainte de a incheia un contract cu dumneavoastra.

Dezvaluirea si utilizarea informatiilor dumneavoastra din motive legale

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenintari la adresa sigurantei publice catre o autoritate competenta.

Daca suspectam ca a avut loc un comportament criminal sau potential, vom avea nevoie, in anumite circumstante, sa contactam o autoritate competenta, cum ar fi politia. Ar putea fi cazul, de exemplu, daca banuim ca s-a comis o frauda sau o infractiune cibernetica sau daca primim amenintari sau comunicari rau intentionate fata de noi sau fata de terti.

In general, va trebui doar sa va procesam informatiile in acest scop, daca ati fost implicati sau afectati de un astfel de incident intr-un fel sau altul.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Prevenirea criminalitatii sau a activitatii criminale suspectate (cum ar fi frauda).

In legatura cu aplicarea sau aplicarea potentiala a drepturilor noastre legale.

Vom utiliza informatiile dumneavoastra in legatura cu punerea in aplicare sau cu potentialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informatii cu agentiile de colectare a datoriilor, daca nu platiti sumele datorate atunci cand sunteti obligat contractual sa faceti acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (in cazul in care am incheiat un contract cu dumneavoastra) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem in temeiul dreptului de autor sau dreptului delictual).

Temeiul legal pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: sa ne impunem drepturile legale si sa luam masuri pentru a ne asigura drepturile legale.

In legatura cu un litigiu sau o procedura juridica sau potential juridica.

Este posibil sa fie necesar sa utilizam informatiile dumneavoastra daca suntem implicati intr-o litigiu cu dumneavoastra sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.

Temeiul legal pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Solutionarea litigiilor si a eventualelor litigii.

Pentru respectarea continua a legilor, reglementarilor si altor cerinte legale.

Vom utiliza si procesa informatiile dumneavoastra pentru a respecta obligatiile legale la care suntem supusi. De exemplu, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dumneavoastra in baza unei hotarari judecatoresti sau a unei citatii, daca primim una.

Temeiul juridic pentru prelucrare: Respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Obligatia legala: Obligatiile legale de a divulga informatii care fac parte din legile Romaniei sau daca acestea au fost integrate in cadrul juridic al Romaniei (de exemplu sub forma unui acord international pe care Romania l-a semnat).

Temeiul juridic pentru prelucrare: Interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: In cazul in care obligatiile legale fac parte din legile unei alte tari si nu au fost integrate in cadrul juridic al Romaniei, avem un interes legitim de a respecta aceste obligatii.

Cat timp sunt stocate informatiile dumneavoastra?

Nu mai mult decat este necesar, in functie de obligatiile noastre legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau orice alta baza legala pentru folosirea informatiilor (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime).

Durata stocarii datelor dumneavoastra

Am stabilit perioade de pastrare specifice acolo unde este posibil. In cazul in care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retentie.

Perioade de retentie:

Log-uri de server: nu pastram informatiile memorate in log-urile serverului.

Informatii privind cererile de oferte plasate: atunci cand plasati o cerere de oferta, pastram aceste informatii timp de 5 ani de la incheierea exercitiului financiar in care ati plasat comanda, in conformitate cu obligatia noastra legala de a pastra inregistrari in scopuri fiscale.

Corespondenta: atunci cand faceti o cerere sau ne contactati din orice motiv, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom pastra informatiile dumneavoastra . atata timp cat este necesar sa raspundem pentru a rezolva cererea dumneavoastra si pentru urmatoarele 12 luni de zile), dupa care vom sterge informatiile dumneavoastra.

Criterii pentru stabilirea perioadelor de pastrare:

In orice alte circumstante, va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

- scopul (scopurile) si utilizarea informatiilor dumneavoastra atat in prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dumneavoastra sau sa va contactam in viitor);

- daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dumneavoastra (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);

- daca avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dumneavoastra);

- nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor;

- pentru a ne asigura ca informatiile pot fi actuale si exacte;

- orice circumstante inconjuratoare relevante (cum ar fi natura si statutul relatiei noastre cu dumneavoastra).

Cum sunt securizate datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt securizate prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date catre si de la serverele noastre utilizand tehnologia SSL/TLS, permiterea accesului la datele dumneavoastra personale doar cand este necesar.

Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

- partajarea si furnizarea accesului la datele dumneavoastra in masura minima necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;

- folosirea serverelor securizate pentru stocarea informatiilor;

- verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii inainte de a le acorda acces la informatii;

- utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta (orice informatii pe care ni le trimiteti prin intermediul oricaror formulare de pe site-ul nostru web)

- transferam datele dumneavoastra doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate;

Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne trimiteti informatii prin intermediul internetului (prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceti acest lucru in intregime pe propriul risc. Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputatiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere sau de prejudiciu suferita de dumneavoastra ca rezultat al deciziei dumneavoastra de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace.

Chiar daca luam toate masurile pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea datelor si informatiilor prin Internet, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vizualizate si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru astfel de vulnerabilitati, ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru

Folosirea de cookie-uri

Folosim cookie-uri pe website-ul nostru. Pentru detalii cititi "Politica de cookie-uri".

Transferul datelor dumneavoastra in afara Spatiului Economic European

Informatiile dumneavoastra sunt stocate in Spatiul Economic European dar si in Statele Unite ale Americii.

In afara de respectarea oricaror obligatii legale fata de care suntem supusi (de exemplu, conformarea cu o hotarare judecatoreasca), nu intentionam sa va transferam informatiile in afara SEE sau unei organizatii internationale. In cazul putin probabil in care suntem obligati sa va transferam informatiile in afara SEE (sau unei organizatii internationale) pentru un astfel de scop, vom asigura garantii si protectii adecvate.

Drepturile dumneavoastra asupra datelor personale

Sub rezerva anumitor restrictii privind anumite drepturi, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele dumneavoastra  pe care le puteti exercita prin transmiterea unui e-mail catre office@toysforkids.ro

  • sa solicitati acces la informatiile dumneavoastra si informatii referitoare la utilizarea si prelucrarea informatiilor dumneavoastra;
  • sa solicitati corectarea sau stergerea datelor dumneavoastra;
  • sa solicitati limitarea utilizarii datelor dumneavoastra;
  • sa primiti informatiile pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fisier CSV) si dreptul de a transfera informatiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terta parte);
  • sa obiectati asupra procesarii datelor dumneavoastra in anumite scopuri (pentru mai multe informatii, consultati sectiunea de mai jos intitulata "Dreptul dumneavoastra de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri");
  • sa va retrageti consimtamantul pentru utilizarea datelor dumneavoastra in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dumneavoastra de a utiliza sau de a prelucra aceste informatii. Va rugam sa retineti ca, daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizarii si prelucrarii datelor dumneavoastra pe baza consimtamantului dumneavoastra inainte de momentul la care va retrageti consimtamantul.

In conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protectia datelor, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, in special in statul membru de resedinta, locul de munca sau o presupusa incalcare a protectiei generale a datelor Regulament.

In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Verificarea identitatii dumneavoastra in cazul in care solicitati acces la informatiile dumneavoastra.

In cazul in care solicitati acces la informatiile dumneavoastra, suntem obligati prin lege sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru.

Aceste masuri sunt concepute pentru a va proteja informatiile si pentru a reduce riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informatiile dumneavoastra.

Cum va verificam identitatea?

In cazul in care dispunem de informatii adecvate despre dumneavoastra in dosar, vom incerca sa verificam identitatea dumneavoastra utilizand aceste informatii.

Daca nu este posibil sa va identificam pe baza acestor informatii sau daca nu avem informatii suficiente despre dumneavoastra, este posibil sa solicitam copii sau certificate ale unor documente pentru a va putea verifica identitatea inainte de a va putea oferi accesul la datele dumneavoastra.

Vom putea confirma informatiile exacte de care avem nevoie pentru a va verifica identitatea in circumstantele dumneavoastra specifice daca si cand faceti o astfel de solicitare.

Dreptul dumneavoastra de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele dumneavoastra pe care le puteti exercita prin trimiterea unui e-mail catre adresa: office@toysforkids.ro

  • sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina in interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv "profilarea" (analizarea sau prezicerea comportamentului dumneavoastra pe baza informatiilor dumneavoastra
  • sa obiectati utilizarea sau prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct.

Date personale sensibile

"Date personale sensibile" sunt informatii despre un individ care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informatiile genetice, informatiile biometrice in scopul identificarii unice a unui individ, informatiile privind sanatatea sau informatiile privind viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.

Nu colectam cu buna stiinta sau in mod intentionat informatii personale sensibile de la persoane fizice si trebuie sa nu ne trimiteti informatii personale delicate.

Daca, totusi, ne transmiteti din greseala sau in mod intentionat informatii personale sensibile, veti fi considerat ca ne-ati dat in mod explicit consimtamantul sa procesam informatiile personale sensibile in conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor. Vom folosi si procesa informatiile dumneavoastra personale cu caracter sensibil in scopul stergerii acestora.

Modificari ale politicii noastre de confidentialitate

Actualizam si modificam periodic politica noastra de confidentialitate.