Scaun auto iSize 40-150 cm Coccolle Lyra Dahlia red

324086520
769 Lei
999 Lei
Reducere: 230 Lei
in stoc
Rosu
Livrare
  • Livrare in 24 - 48 de ore
  • Livrare gratuita peste 400 lei
Metode de plata
Avantaje
CuloareRosu ProducatorCoccolle

Scaunul auto pentru copii este obligatoriu! Deși unii părinți cedează insistențelor și plânsetelor, purtarea celor mici în brațe sau în centurile mașinii nu este o opțiune! Pericolul la care se expun chiar și în cazul unui impact minor riscă viața copilașului!

Am regandit unul dintre cele mai apreciate produse din gama de scaune, Coccolle Lyra, astfel incat sa faca fata rigorilor iSize pentru grupa 40-150 cm. Coccolle Lyra poate fi folosit incepand de la nastere si pe tot parcursul perioadei in care cel mic necesita utilizarea unui scaun auto.

Fiind evolutiv, scaunul auto este ceea ce cautati pentru nevoile unui bebelus in crestere: insert pentru nou-nascuti si tetiera mica, ajustarea pozitiei centurilor si ajustare pe inaltime.

Functia de rotatie aduce un plus de confort si parintilor, carora le va fi foarte usor sa puna si sa scoata copilul din scaunul auto.

Reclinabilitatea in 4 pozitii garanteaza o pozitie confortabila pentru fiecare categorie de inaltime, iar cele 12 pozitii de ajustare ale tetierei asigura ca nu puteti da gres la aceasta ajustare.

Siguranta inainte de toate: scaunul Lyra iSize poate fi utilizat cu spatele la sensul de mers pana la 105 cm, cu posibilitatea de a se trece la pozitia cu fata la sensul de mers anticipat, de la 76 cm. Recomandam utilizarea cat mai mult cu spatele la sensul de mers, insa stim ca micutii utilizatori sunt greu de obisnuit cu aceasta pozitie.

Scaunul se instaleaza in autoturism cu ajutorul sistemului isofix si a centurii top tether; compatibilitatea este ridicata cu orice fel de masina, dar beneficiile pe care le aduce scaunul auto (pozitia de somn in special) vor fi diferite in functie de modelul de autoturism detinut. Insertul garanteaza o pozitie ergonomica noului nascut, iar protectia la impact lateral ajuta la minimizarea eventualelor socuri ce survin la impact lateral.

Caracteristici principale:

-scaun auto certificat iSize, pentru categoriile 40-150 cm

-instalare cu ajutorul sistemului isofix si a centurii top tether

-ajustabilitate maxima: 4 pozitii de ajustare pe spate, 12 pozitii de ajustare a tetierei, insert pentru nou-nascuti moale

-posibilitatea de a fi utilizat extensiv in modul rear-facing (cu spatele la sensul de mers)

-rotatie 360 de grade

-baza ranforsata

-dotat cu protectie la impact lateral

Culoare
Rosu
Producator
Coccolle
Find similar

Nu au fost găsite recenzii

Posibil interesat de
  • Populare
  • Reduceri
  • Vazute recent
 
 
 
Livrare rapida

Livram in 24h pe tot teritoriul Romaniei

Garantie si Calitate

Oferim doar produse originale cu Certificat de garantie

Retur Garantat 14 zile

Puteti returna produsele indiferent de motiv in 14 zile